Jedan od važnijih detalja u novootvorenoj Konobi Bracera je gastronomska ponuda koju je osmslio jedan od najboljih šefova u Hrvatskoj, šef Viktor Kranječec.
Viktor Kranjčec je svoje prve gastronomske korake ostvario u legendarnom zagrebačkom hotelu Esplanada, nakon kojeg odlazi na edukaciju u Njemačku i Bermude. Po povratku u Hrvatsku predvodio je kuhinju ribljeg restorana Hippodrome, nakon toga preuzima brigu o gastronomskoj ponudi Splendid ugostiteljstva, pa restoran Phoenix u Jurišićevoj ulici. On je i pionir tradicionalne meksičke kuhinje kao i azijske, te prvi u hrvatskoj predstavlja francuske hit kolače „macarons“.
Preuzimanjem kuhinje u konobi Bracera dovodi i svoje gurmanske delicije kao što su toplo hladne salate sa crnom lećom,gratinirane jakobove kapice i škampe.Dođite i zaljubite se u gurmanske okuse pod kuhačom Viktora Kranjčeca.
Viktor Kranjčec je svoje prve gastronomske korake ostvario u legendarnom zagrebačkom hotelu Esplanada, nakon kojeg odlazi na edukaciju u Njemačku i Bermude. Po povratku u Hrvatsku predvodio je kuhinju ribljeg restorana Hippodrome, nakon toga preuzima brigu o gastronomskoj ponudi Splendid ugostiteljstva, pa restoran Phoenix u Jurišićevoj ulici. On je i pionir tradicionalne meksičke kuhinje kao i azijske, te prvi u hrvatskoj predstavlja francuske hit kolače „macarons“.
Preuzimanjem kuhinje u konobi Bracera dovodi i svoje gurmanske delicije kao što su toplo hladne salate sa crnom lećom,gratinirane jakobove kapice i škampe.Dođite i zaljubite se u gurmanske okuse pod kuhačom Viktora Kranjčeca.